arrow-intranet-overlay.png
RKBS Vlieberg  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

samenwerkingAlle kinderen hebben het recht zich zo goed mogelijk te ontwikkelen en het maximale uit hun talenten te halen.  Opvoeding en onderwijs leggen hiervoor de basis. Professionele leerkrachten in een modern onderwijssysteem zijn daarvoor nodig.  Maar ook een goed partnerschap tussen ouders en scholen tijdens de gehele schoolloopbaan van kinderen. Dit partnerschap wordt gestalte gegeven door ouderraden en/of oudercommissies.

 

Wat is en doet onze ouderraad?

Onze ouderraad (OR) bestaat uit een groep enthousiaste ouders die samen met de leerkrachten verschillende activiteiten in de school coördineren en graag de handen uit de mouwen steken om die activiteiten mogelijk te maken.

De Vlieberg is een actieve school. Van een zomerfeest tot Sinterklaas, van carnaval tot een kleuterfeest, de ouderraad organiseert samen met de leerkrachten het hele jaar door bijzondere activiteiten voor de Vliebergers. Vaak zijn dit hoogtepunten in het jaar. Want het reguliere lesprogramma is belangrijk, maar juist op de andere belevenissen kijken de kinderen aan het einde van het schooljaar met veel plezier terug.

Je komt de leden van de ouderraad overal tegen als er iets te regelen is of georganiseerd wordt. In de medezeggenschapsraad wordt vooral vergaderd over de inhoud van het onderwijs, bij de ouderraad gaat het vooral om het “doen”.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën, zoek contact met een van de OR leden, spreek ons aan op het schoolplein of mail ouderraad@vlieberg.nl

De ouderraad vergadert ongeveer zes keer per jaar. Wilt u een keer een vergadering bijwonen, neem dan contact met ons op via ouderraad@vlieberg.nl

Leden

De ouderraad bestaat uit de volgende leden:

  • Kelly van der Graaf (voorzitter)
  • Ramona Mangelsdorf (secretaris)
  • Liza Verkaden (penningmeester)
  • Simone Numeijer
  • Marion Koster
  • Christa Selie
  • Jacqueline Visser
  • Renate Molenhuis
    Ouderraad 2016-2017