arrow-intranet-overlay.png
RKBS Vlieberg  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png
Buitenschoolse opvang

Voor de buitenschoolse opvang (BSO) werkt de Vlieberg nauw samen met de Stichting Kinderopvang. In de wijk de Schooten eploiteert de Stichting voor- en naschoolse opvang in “De Zeester”. Daar wordt op professionele wijze vorm gegeven aan buitenschoolse opvang.

Sinds 1 september 2010 is een lokaal van onze school in gebruik genomen door de BSO. Op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd vindt hier ook opvang plaats onder de naam “De Zeerob”.
Voor vragen en afmeldingen op de Vlieberglocatie kunt u tussen 14:30 en 18:00 uur bellen met mw. Tanja Steenbergen. Tel: 660847
Als u meer wilt weten dan kunt u bij de directeur van de school een informatiepakket halen (bso@vlieberg.nl) of u neemt contact op met de Stichting Kinderopvang. Klik hier voor meer informatie.

Stichting Kinderopvang Den Helder beheert zes kinderdagverblijven, twee voorschoolse en zes naschoolse opvangcentra, zes peuterspeelzalen en een gastouderbureau. De opvangcentra zijn geregistreerd bij de Gemeente Den Helder en Texel en bieden opvang aan kinderen van 0 — 12 jaar. De kindercentra liggen verspreid over Den Helder, Julianadorp en Texel.

Stichting Kinderopvang Den Helder
Wilhelminastraat 82
1780 KA DEN HELDER
tel. 0223 – 614 202
E-mail: info@kinderopvangdenhelder.nl